• onsdag
  04
  august
  Kl. 20:00

  Kirkemusikfestival - Carsten Pedersen

  Carsten Pedersen - onsdag 4. august kl. 20:00 Den aarhusianske guitarist Carsten Pedersen spiller smuk, stemningsfuld og virtuos sologuitarmusik af bl.a. Scarlatti, Bach, Tarrega, Fabricius-Bjerre og Magle samt 1. sats af Schuberts Arpeggione Sonate sammen med pianist Aase Reidun Sløgedal. Carsten har undervist på Det Jydske Musikkonservatorium og på musikinstituttet v/Århus Universitet.I årenes løb har han spillet et stort antal koncerter i kirker, på højskoler mv. både som solist og kammermusiker og førsteopført mange værker i Danmark, bl.a. ved Århus Festuge. Carsten har indspillet 3 CDer: Aquarelle, guitarmusic from South America i 2002, Spanish Guitarmusic i 2005 og Fantasia i 2016. Ved koncerten i Stubbekøbing kirke vil Carsten spille en del sydamerikansk musik, samt et stykke af Frederik Magle. Frederik Magle er barnefødt i Stubbekøbing og kendt langt ud over Danmarks grænser for sin musik Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes ca. 30 min før koncert.

  Sted: Stubbekøbing Kirke

  Billede tilknyttet Kirkemusikfestival - Carsten Pedersen
  Koncert
 • onsdag
  11
  august
  Kl. 20:00

  Kirkemusikfestival - Frederik Magle

  Frederik Magle - onsdag 11. august kl. 20:00 Organist, komponist og pianist Frederik Magle er en kær gæst i Stubbekøbing Kirke. Han er vokset op i byen og har tidligere givet flere koncerter i kirken. For nylig nød han stor international anerkendelse for sin: FANFARE AND ANTHEM SKYWARD (Himmelvendt) - musik til den højtidelige overdragelses- ceremoni hvor Danmark fik overdraget det første af de nye F-35 jagerfly, som er bestilt. Filmmusik og improvisation på tværs af genrer er også en stærk side ved Frederik Magle. Glæd dig til at høre ham folde sig ud på Stubbekøbing Kirkes dejlige orgel og flygel. Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes ca. 30 min før koncert.

  Sted: Stubbekøbing Kirke

  Billede tilknyttet Kirkemusikfestival - Frederik Magle
  Koncert
 • onsdag
  18
  august
  Kl. 20:00

  Kirkemusikfestival - FADO NÓRDICO DUO

  Monica Jakobsen vil denne aften holde et introducerende foredrag til fado musikken og dens spændende historie på Stubbekøbing Rådhus. Herefter optræder Monica Jakobsen og guitaristen, Søren Tarding Rasmussen i duo i Stubbekøbing Kirke. Monica Jakobsen, der er dansk sanger og komponist har taget initiativ til gruppen, efter nogle års ophold i Portugal med fordybelse i den portugisiske fado sangtradition. Ordet fado betyder skæbne (af latin, fatum) og betegner en 200-år gammel portugisisk sangtradition. Fadosangene var, og er i dag, en måde, hvorpå portugiserne udtrykker deres største sorg og længsel. En aften, både med alvor og et glimt i øjet. Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes ca. 30 min. før koncert.

  Sted: Stubbekøbing Kirke

  Billede tilknyttet Kirkemusikfestival - FADO NÓRDICO DUO
  Koncert
 • onsdag
  25
  august
  Kl. 20:00

  Kirkemusikfestival - KLAVERDUO

  KLAVERDUO NORDEN-SYDEN Rosgard Lingardsson Dk/Portugal og Joao Lucena e Vale – Portugal vil byde på en musikalsk rejse gennem flere Nord- og Sydeuropæiske lande, en rejse fra wienerklassikken til i dag - et sprudlende program for firhændigt klaver. Programmet har en stærk portugisisk vinkel. Der vil under musikkens gang blive vist billeder der genspejler den unikke portugisiske atmosfære. Carl Nielsen er også stærkt repræsenteret i programmet. Alle værker er originale på nær Carl Nielsens som er arrangeret at Esther Bobrova Lange og udgivet på Wilhelm Hansens og Norsk Musikforlag. Duoens Danmarksturné 2021 er støttet af Carl Nielsens og Anne Marie Carl Nielsens fond. Koncerten er gratis. Dørene åbnes ca. 30 min. før koncert.

  Sted: Stubbekøbing Kirke

  Billede tilknyttet Kirkemusikfestival - KLAVERDUO
  Koncert
 • onsdag
  01
  september
  Kl. 20:00

  Kirkemusikfestival - KLARINETTRIO

  TRIO med KLARINET, CELLO OG KLAVER Bonuskoncert i år! Tage Christensen - klarinet, Anne Turner - cello og kirkens organist, Aase Reidun Sløgedal - klaver. Efter et langt år med delvis lukkede kirker og slet ingen koncerter, er det dejligt at kunne invitere til hele 5 koncerter i denne Kirkemusikfestival. Denne sidste koncert i rækken bliver et genhør med musikere der flere gange tidligere har gæstet kirken, samt kirkens egen organist på det nye Hoffmann flygel. Musik af bl.a. Beethoven og Glinka Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes ca. 30 min før koncert.

  Sted: Stubbekøbing Kirke

  Billede tilknyttet Kirkemusikfestival - KLARINETTRIO
  Koncert